Ariana Grande till Stockholm

konsert, nöjeSupercoola artisten Ariana Grande kommer till Stockholm i maj och spelar på Friends Arena. Artisten startar sin Europaturné i Stockholm.

Kvinnliga starka artister som kommer till Sverige är något som man bara inte får missa! Tidigare inlägg handlade om Madonnas besök i Stockhom men nu ska det handla om en yngre och nyare artist på stjärnhimlen. I maj kommer Ariana Grande till Stockholm och inleder sin Europaturné på Friends arena. Det kommer med största sannolikhet bli en show utan dess like med stjärnans kändaste hits!

Karriären har gått rakt uppåt snabbt

Ariana Grande startade sin karriär genom skådespel i musikal under 2008, och det hela bara fortsatte efter det. Mellan 2010 och 2013 spelade hon en roll i Nickelodeons serie Victorious och gjorde även annat som serien Sam & Cat. Under 2013 slog hon igenom med dunder och brak med låten The Way från hennes debutalbum, och sedan har hennes karriär inom musiken bara gått rakt uppåt. Hon är idag känd för massor av låtar och några av hennes största hits hittills är bland annat Let Me Love You, They Don’t Know, Side To Side och Into You.

The Dangerous Woman Tour

Den världsberömda Ariana Grande är också superkänd för sin hit Dangerous Woman och kommer i maj månad starta sin Europaturné i Stockholm som heter The Dangerous Woman Tour. Den går av stapeln på Friends Arena och arrangörerna Live Nation verkar extra stolta över at ha tillbaka henne så snabbt efter succén och snabbt utsålda biljetter från hennes konsert 2015 i Globen, skriver Aftonbladet. 23-åriga Ariana Grande från Florida har uttryckt att hon älskar Sverige och hon har bland annat producerat ledsingeln för turnén tillsammans med svenska producenten Max Martin, som också producerat hennes låt Problem från 2014.

Anklagad för låtstöld och är öppet kritiskt mot sexism

Ariana Grande har öppet stått mot sexismen i samhället och kritiserat den hårt, vilket hon fått mycket cred för. Men det har inte bara varit enkelt för Ariana Grande, hon har nyligen blivit anklagad för låtstöld. Det är låten One Last Time det gäller, och nu påstås att refrängen stulits från en annan låt och även delar från låttexten.