Madonna spelar i Stockholm

Snart är det dags för Madonna att göra sin första konsert i den svenska huvudstaden, någonsin. Tidigare har hon uppträtt i Göteborg men hon har alltid hoppat över Stockholm. Den 14 november intar hon Tele2 Arena.

4582139-vinylskiva-med-madonna

I slutet på året gör Madonna sin första konsert i Stockholm, rapporterar dn.se. Senaste gången världsstjärnan var i Sverige och uppträdde var för tre år sedan och då spelade hon på Ullevi. Men den 14 november är det alltså dags för hennes första hela konsert i den svenska huvudstaden. Madonna har haft en tendens att undvika Stockholm på sina världsturnéer. Göteborg har hon däremot besökt tre gånger tidigare. Hon har tidigare framträtt i Stockholm men då sjöng hon bara ett par två låtar på MTV Europe Music Awards.

Biljetter finns kvar

Madonna kommer att uppträda på Tele2 Arena i södra Stockholm och alla som vill tillbringa en hel helg i Stockholm i samband med konserten kan med fördel göra det. Man kan boka hotell i Stockholm på nätet och vill man bo nära konsertområdet finns ett antal bra hotell i området. Biljetter har kunnat bokas sedan den 16 mars och det finns fortfarande ett antal kvar för den som är intresserad. Läs mer.

Konserten skjuts upp

Madonnas världsturné, med ett stopp i Stockholm, skulle ha startat i Miami den 29 augusti men starten och ytterligare några spelningar flyttas istället till januari nästa år. Det handlar bland annat om spelningar i Puerto Rico och Atlanta. Turnéstarten kommer istället att ske i Montreal i Kanada den 9 september i år. Varför man valt att flytta fram turnén är för att Madonna vill att hennes turné, vid namn ”Rebel heart tour”, ska bli helt perfekt. Att få ihop alla delar till turnén har tagit längre tid än man trott, skriver vk.se.