Så lyckas du med nyårsoutfiten

Till nyår är glitter, paljetter och metallic säkra kort som alltid fungerar. Men för att få en riktigt snygg nyårslook är smyckena en viktig detalj. Låt smyckena stå i centrum och framhäv dem genom en snygg men genomtänkt frisyr.

Nyårsafton är ett ypperligt tillfälle att klä upp dig. Men det är inte alltid enkelt att veta vad du ska ta på dig för att få till den där perfekta looken. Men med några enkla knep kan du få en outfit utöver det vanliga. Det är inte bara kläderna som spelar en stor roll för nyårsoutfiiten utan även smycken. Att välja dessa hoops örhängen från Efva Attling är ett klassiskt val som passar alla åldrar. Det bästa är att de även passar till alla möjliga modeplagg.

Frisyrer som framhäver örhängen

För att örhängena ska framträda på allra bästa sätt är en enkel knut i nacken med glitter, en hög bulle på huvudet eller en statementfläta perfekt. När du sätter upp håret framträder öronen och därmed får hoopsen ta mer plats. Dessa örhängen är även ett utmärkt val om du vill satsa på en ikonisk look. Till hoppsen kan du bära antingen svarta eller vita välskräddade kläder. Matcha smyckena och kläderna med ett riktigt snyggt rött läppstift.

Maxa outfiten med glitter och paljetter

Metallic och paljettplagg är ett annat bra val när det kommer till nyårsaoutfiten. Oavsett vad du har för plagg i antingen metallic, glitter eller paljetter blir det festligt. Exempelvis är paljettklänningen ett riktigt säkert kort till nyårsfesten. Om du har några glittriga skor eller en väska är det dags att plocka fram dem. Ett enkelt men effektivt tips när du ska välja plagg till nyår är att tänka maxat och verkligen våga mera. Ett gammalt festplagg som du har hemma kan få nytt liv med rätt skor, smycken och accessoarer.

Kostym eller figurnära klänning

Att bära en figurnära klänning är alltid snyggt. Du kan matcha en sådan klänning med höga stövlar eller klackskor. En annan modeklassiker som alltid fungerar är att bära kostymbyxor eller en pennkjol med en glittrig överdel. Svarta kavajen är också ett modeplagg som alltid går hem på nyår.

Trendiga nyårsplagg:

  • Paljettklänningen
  • Kostymen
  • Kroppsnära klänning
  • Pennkjolen
  • Glittriga accessoarer